Algemene voorwaarden

Ingangsdatum: 15 januari 2024

Verkoopsvoorwaarden voor Lie O.

Let op: Door het plaatsen van een bestelling bij Lie O. ga je akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.

Algemene bepalingen

Definities: In deze voorwaarden verwijzen "wij", "ons" en "onze" naar Lie O., en "jij" en "jouw" verwijzen naar de klant. "Producten" verwijst naar de handgemaakte kledingstukken en accessoires die door Lie O. worden aangeboden.

Toepasselijkheid: Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en transacties met Lie O.

Wijzigingen: Wij behouden het recht om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. De meest recente versie van de voorwaarden is van toepassing op alle bestellingen.

Productinformatie

Beschrijving van producten: Onze producten worden met de hand vervaardigd en kunnen variëren in textuur, kleur en afmeting. Wij zullen ons best doen om nauwkeurige productbeschrijvingen te bieden.

Facturering: De prijzen van onze producten worden vermeld op de factuur die je bij je bestelling ontvangt. Deze prijzen zijn exclusief belastingen en verzendkosten.

Beschikbaarheid: Producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Wij behouden het recht om bestellingen te weigeren of te annuleren als een product niet meer op voorraad is.

Bestelproces

Bestellingen: Bestellingen kunnen worden geplaatst via onze website, sociale media kanalen (zoals lieoknitwear op instagram), en via WhatsApp op +32471555559. Een bevestiging van je bestelling wordt per e-mail of via de sociale media kanalen verstuurd.

Betalingen: Betalingen moeten worden voldaan op basis van de informatie vermeld op de factuur of op de website. Betalingen moeten uiterlijk op de uiterste betaaldatum worden ontvangen zoals vermeld op de factuur.

Verzending en levering

Verzendinformatie: Wij verzenden naar adressen binnen de Europese Unie. Verzendkosten en levertijden kunnen variëren en worden vermeld bij het afrekenen.

Risico-overdracht: Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op jou bij levering. De geleverde producten blijven de eigendom van Lie O. tot de volledige betaling van de overeengekomen prijs, inclusief kosten, interesten en eventuele schadevergoedingen. Bij niet-betaling is Lie O. gerechtigd om de geleverde producten terug te nemen, dit van rechtswege en op kosten van de Klant.

De risico’s van het verlies, de beschadiging of de vernietiging van de verkochte producten worden integraal gedragen door de Klant vanaf het moment dat de producten aan hem werden geleverd.

Vertragingen:In geval van ernstige vertragingen nemen wij contact met je op en bieden wij de mogelijkheid om je bestelling te annuleren.

Levertijd: Houd er rekening mee dat handgemaakte producten vaak meer tijd in beslag nemen om te produceren dan standaardproducten. We zullen ons best doen om u op de hoogte te houden van de geschatte levertijd, maar deze kan variëren afhankelijk van de complexiteit van uw bestelling 

Retourbeleid

Geen recht op retour: Aangezien al onze producten met de hand worden vervaardigd om aan uw specifieke wensen te voldoen, kunnen  we geen retourzendingen accepteren. Dit beleid is van toepassing op alle aankopen van handgemaakte producten bij ons.

Kwaliteitsgarantie: We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan uw verwachtingen. Als er echter een probleem is met de kwaliteit of de juistheid van uw bestelling, neem dan contact met ons op.We zullen er alles aan doen om eventuele kwaliteitsproblemen op te lossen. 

Duidelijke communicatie: Bij het bestellen van handgemaakte producten is het van groot belang dat u alle specificaties en details zorgvuldig doorgeeft. We raden u aan om de bestelling grondig te controleren voordat u deze plaatst, om ervoor te zorgen dat alle informatie correct is.

 

Klachten

Klachtenprocedure: Klachten moeten schriftelijk worden ingediend via handmadelieo@gmail.com.

Intellectueel eigendom

Eigendom: Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze ontwerpen en merknaam blijven bij Lie O.. Het kopiëren of reproduceren van onze producten zonder toestemming, inclusief het wijzigen van de merknaam, is verboden.

Geschillen en toepasselijk recht

Geschillenbeslechting: Geschillen worden in goed overleg opgelost. Als er geen overeenstemming kan worden bereikt, is de rechtbank van Mechelen exclusief bevoegd.

Privacybeleid

Privacy: Wij verzamelen, gebruiken en beschermen persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid, beschikbaar op onze website.

 


Slotbepalingen

Overmacht: Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen of falen om te voldoen aan onze verplichtingen als gevolg van overmacht.

Volledige overeenkomst: Deze verkoopsvoorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen jou en Lie O..

Bedankt voor het winkelen bij Lie O.! Wij waarderen je vertrouwen in onze handgemaakte producten. Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via handmadelieo@gmail.com.