Verzenden en retourneren

Verzending en levering

Verzendinformatie: Wij verzenden naar adressen binnen de Europese Unie. Verzendkosten en levertijden kunnen variëren en worden vermeld bij het afrekenen.

Risico-overdracht: Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op jou bij levering. De geleverde producten blijven de eigendom van Lie O. tot de volledige betaling van de overeengekomen prijs, inclusief kosten, interesten en eventuele schadevergoedingen. Bij niet-betaling is Lie O. gerechtigd om de geleverde producten terug te nemen, dit van rechtswege en op kosten van de Klant.

De risico’s van het verlies, de beschadiging of de vernietiging van de verkochte producten worden integraal gedragen door de Klant vanaf het moment dat de producten aan hem werden geleverd.

Vertragingen:In geval van ernstige vertragingen nemen wij contact met je op en bieden wij de mogelijkheid om je bestelling te annuleren.

Levertijd: Houd er rekening mee dat handgemaakte producten vaak meer tijd in beslag nemen om te produceren dan standaardproducten. We zullen ons best doen om u op de hoogte te houden van de geschatte levertijd, maar deze kan variëren afhankelijk van de complexiteit van uw bestelling