Mijn verhaal

Over Lie O. Knitwear

Kwaliteit, duurzaamheid en eigenzinnigheid. Dat is waar breilabel Lie O. Knitwear al sinds 2017 voor staat. Met tijdloze investment pieces en op maat gemaakte stuks streven wij ernaar om elke dag een tikkeltje kleurrijker te maken.


Comfort, kwaliteit en maatwerk gaan bij ons hand in hand. Pas wanneer een kledingstuk jouw lichaam én persoonlijkheid als gegoten zit, kan jij 100% jezelf zijn. Jou zien stralen van zelfvertrouwen, daar doen we het voor.Valerie Obbels, founder van Lie O. Knitwear

Al 17 jaar zijn mijn breigaren en ik onafscheidelijk. Wat startte als een hobby tijdens mijn eerste zwangerschap, groeide uit tot een passie en uiteindelijk een teken van verzet. 


Ik hield mijn passie voor breien 11 jaar verborgen, omdat mijn toenmalige partner het tijdverlies en bespottelijk vond. Breien, daar zou ik nooit ergens mee komen, toch? 


Ik startte pas mijn eigen breilabel nadat deze relatie tot een eind kwam en de positieve reacties van mijn omgeving voor het nodige zelfvertrouwen zorgden. 


Ik pikte naald en draad weer op, want breien was al jaren mijn lichtpuntje. Tijdens het breien kon ik mijn eigen regels volgen, mijn creativiteit de vrije loop laten en vooral 100% mijn eigenzinnige zelf zijn.


Geen kleurcombinatie te gek, geen kledingstuk te extravagant. Mezelf volledig smijten voor Lie O. Knitwear zorgde voor herwonnen zelfvertrouwen. Het is toen dat ik de knoop doorhakte: nooit zou ik me nog klein laten houden door iemand anders. 


Ik koos bewust voor positiviteit. Als ik iets had geleerd uit de talloze boeken die ik las over neurowetenschappen, was het wel dat jij jezelf en je leven stuurt door je mindset. 


Ik wist meteen dat dit de boodschap was die ik met de rest van de wereld wou delen. Iedereen mag vol zelfvertrouwen zichzelf zijn, ongeacht wat anderen daarvan vinden. You do you, ‘cause you’re one of a kind!